4 easy hairstyles (video)


Yesterday I filmed 4 quick and easy hairstyles which I love to do! This video is in Dutch though. Tomorrow there will be an outfit post again. Xxx

Gister filmde ik 4 snelle en makkelijke haarstijlen die ik zelf graag draag. Hopelijk vind je de video leuk om te zien. Morgen ben ik weer met een outfit post. Xxx

Share:

2 Comments

  1. Lindsey 6 October 2015 / 12:45

    Hihihi, ik vind je cynische commentaar zo grappig. Leuk dat je weer video’s maakt! Ik was altijd trouwe kijker van je vlogs en opeens waren ze weg… :( En thanks voor de haarinspiratie! Staat je super, vooral de laatste. X

    • stephsa 6 October 2015 / 20:19

      Lieve comment! Dank je wel ♡ Wat leuk dat je m’n vlogs volgde, cool!! Ik heb inderdaad m’n vorige videos op ‘prive’ gezet, ik vond ze niet meer leuk namelijk haha. Misschien zet ik ze binnenkort weer openbaar of ga ik zelf weer vloggen! Liefs

Leave a comment