New in: nude bag

paulsboutiqueblog2paulsboutiqueblogpaulsboutiqueblog3

Yesterday I received this beauty in a big box with a pink ribbon on it. Packages like that make online shopping even more exciting 😊 I’m in love with the color and model. The bag is pretty big so my laptop + camera fit in there perfectly. It feels like I just discovered nude colored items? Every time I see nice clothing online I’m like: but do they sell it in nude? Haha. I’m going to eat some lunch with my mom now, see you tomorrow. Love, S.

Gister ontving ik deze beauty in een grote doos met een roze strik erom heen. Dat soort pakketjes maken online winkelen nog leuker 😊 Ik ben gek op de kleur en het model. De tas is groot genoeg voor m’n laptop + camera dus dat komt goed uit. Het lijkt wel alsof ik net pas de nude kleur heb ontdekt? Elke keer als ik mooie kleding online zie heb ik zoiets van: hebben ze het ook in het nude?! Haha. Ik ga nu wat lunchen met m’n moeder. Tot morgen weer. Liefs, S.

Bag from Paul’s Boutique (here)

Share:

2 Comments

  1. Dionne 9 October 2015 / 17:32

    Wauw! Wat een plaatje! Heel mooi!

  2. Anouk 13 October 2015 / 09:54

    Wat een gave tas! Ik wilde even zeggen dat je echt een top blog hebt :) Ik ben fan.
    Liefs Anouk

Leave a comment