Fringes

jacket2jack
Is it too obvious I love the back of this jacket? Not really, right? Haha! I really like the color + it’s warm too. Tomorrow Sam and I are both free so we will shoot some looks. I’ve never photographed multiple outfits in 1 day, but since we’re both busy next week I guess we just have to! Aaand, it’s also nice to plan my blog posts ahead :)

Is het overduidelijk dat ik de achterkant van deze jas zo mooi vind? Niet echt, toch? Haha! Ik vind de kleur echt mooi en hij zit ook nog eens lekker warm. Morgen zijn Sam en ik beiden vrij en gaan we outfit foto’s schieten. Ik heb nog nooit meerdere outfits op 1 dag gefotografeerd maar aangezien we volgende week druk zijn moet het wel op deze manier. En, het is natuurlijk ook fijn om m’n artikelen vooruit te plannen! :)

Jacket – Bershka | Shoes – Sacha | Jeans – H&M

Share:

2 Comments

  1. Vanessa 25 October 2015 / 15:27

    I have a crush on your hair! How have you done this? Curls are on fleek – It looks so pretty!

    • stephsa 26 October 2015 / 09:58

      Thank you Vanessa! I just use a 1 inch curling wand and curl every lock of hair in a different direction. And also, looots of hair spray! Xxx

Leave a comment