S u m m e r

IBZdress5

SunNaXemena10

While it’s super windy and rainy outside, I’m cozy blogging inside. Right now I’m transferring the pictures of my laptop to my hard disk. I learned the hard way that it’s veeeery important to do a back up every once in a while. I came across some pictures of last summer (as can be seen above) and thought it’d be fun to blog a couple of summer posts during the coming weeks. So every now and then, it will be just like summer here on the blog! 🌞

Sam is cooking dinner, we’re going to eat chicken with oven fries. Hmm so delicious. Whenever he cooks, I’ll clean up and vise versa. I’d rather cook but I’m just not that great at it haha.. Afterwards we’ll watch the latest episode of Suits. Hope you have a nice evening! xxx

Terwijl het buiten regenachtig en winderig is, zit ik gezellig binnen te bloggen. Op dit moment ben ik foto’s van m’n laptop naar m’n harde schijf over aan het zetten. Ik heb door schade en schande ontdekt hoe belangrijk het is om regelmatig een back-up te maken. Terwijl ik door de foto’s aan het bladeren was, kwam ik wat foto’s van afgelopen zomer tegen (zoals hier boven te zien). Het leek me wel een leuk idee om in de komende weken wat zomerse artikelen te bloggen met foto’s van afgelopen zomer. Dan is het hier op m’n blog een beetje zomer zo af en toe! 🌞

Sam is aan het koken, we gaan kip met oven frietjes eten. Hmm zo lekker. Wanneer hij kookt, ruim ik het op en vise versa. Ik vind koken leuker dan opruimen maar ik ben er gewoon niet zo goed in haha.. Daarna gaan we de nieuwste aflevering van Suits kijken. Hopelijk heb je een fijne avond! xxx 

1 Comment

Leave a comment