HIPPIE PANTS

Blog3 Blog2 Blog1Jacket – Tigha (similar) // Sweater – Urban Outfitters // Pants – Zara (or similar) // Shoes – Steve Madden

Hey my loves! It’s Friday evening and I’m writing this post while I’m chilling on the couch. I’m really excited for the weekend! Tomorrow I’ll have an Easter brunch together with my family, look for eggs & play with  my nephews and niece. After that I’ll quickly go back to Amsterdam because I need to pack my bags. On Sunday morning we’re off to.. Mallorca! The weather hasn’t been great here lately, so I’m really in for a sunny getaway! Talk to you when I’m in Spain. XXX

Hey babes! Het is vrijdag avond en ik schrijf deze post terwijl ik lekker op de bank zit. Ik heb echt zin in het weekend! Morgen heb ik een vervroegde paar brunch met m’n familie, ga ik eieren zoeken en veel spelen met m’n neefjes en nichtje. Daarna ga ik snel terug naar Amsterdam want ik moet m’n spullen pakken. Zondag ga ik namelijk naar.. Mallorca! Het weer zit de afgelopen tijd hier niet echt mee, dus ik kijk echt uit naar zomerse getaway! Spreek je in Spanje. XXX

Share:

2 Comments

  1. stylebygina 14 April 2017 / 19:50

    Zoo mooi weer! Have fun in Mallorca! ;)

Leave a comment