Quick update

green5-980x650Good morning. Or actually, no, this isn’t a good morning at all. My blog just got deleted. All of my pictures, all of my blogposts, everything!! :( Will explain to you later how this happened, but for now I’m trying to fix it. See you soon and thank you for your patience. ♡

Goede morgen. Of nee, eigenlijk is dit helemaal geen goede morgen. M’n blog is zojuist gewist. Al m’n foto’s, artikelen, alles!! :( Ik vertel je later wel hoe dit is gebeurd, maar ga nu proberen het op te lossen. Zie je snel en bedankt voor je geduld. ♡

Share:

2 Comments

  1. Kim-Elise 2 October 2015 / 13:05

    Oh meis!!! Wat vervelend! Hoop dat je ze nog kan redden en anders maar niet hoor! Kun jij niks aan doen!

    Liefs xxx

    • stephsa 2 October 2015 / 18:47

      Aah super lief van je Kim! Dank je wel! Xxx

Leave a comment