Autumn vibes

outfit2outfit3outfit1

Morning! Hope you had a good night sleep, I sure didn’t. 😫 I discovered last night that you never know the true value of breathing until you have a blocked nose. So freaking annoying. Been hanging out with Lise the last couple of days and she felt sick so I probably got it from her. Thank you Lise, much appreciated. Just kidding! (no it’s actually true though)
While Lise & I were strolling through the city yesterday, we spotted the first Christmas department at V&D! AH! We felt instant happiness. Well, I surely felt it, she wasn’t taking 100 pics like I did but she was quite surprised as well haha. Christmas come to me!!

Goedemorgen! Hopelijk heb je goed geslapen, ik namelijk niet. 😫 Ik heb vannacht ontdekt dat je nooit de werkelijke waarde van ademen beseft, totdat je een verstopte neus hebt. Zo freaking vervelend. De laatste paar dagen was ik veel met Lise en zij voelde zich niet lekker dus ik heb het waarschijnlijk van haar overgenomen. Dank je Lies, waardeer het echt! Grapjeee. (nee eigenlijk is het gewoon de waarheid)
Toen Lise en ik gister door de stad wandelde, kwamen we langs de V&D hun kerst afdeling! AH! We voelden ons intens blij. Ik in ieder geval.. Lies was niet 100en foto’s aan het maken zoals ik dat deed, maar ze vond het als nog wel leuk haha. Kerst, come to me!!

Top – here | Bag – here | Jacket – here | Boots – here | Jeans – here

Share:

5 Comments

 1. Chrissy 14 October 2015 / 09:21

  Wat een leuk tasje! Mooie outfit ook!

  X

  • stephsa 14 October 2015 / 13:39

   Dank je wel Chrissy :) xxx

 2. Keybykim 14 October 2015 / 11:44

  Hi girl! Ik heb je blog nog niet zolang geleden ontdekt, but I love it! Je bent prachtig en echt een inspiratie voor de Nederlandse bloggers, tenminste voor mij absoluut wel. Keep up the good work! <3

  • stephsa 14 October 2015 / 13:39

   Aaah, wat lief dat je dat zegt!! Dank je wel! ♡

 3. Kim Phi 16 October 2015 / 20:20

  Heb je zojuist ontdekt en wat heb je mooi haar! Echt prachtig. Geweldig om te lezen dat ook andere zo enthousiast worden van kerst artikelen in de winkels.

Leave a comment