Grey lengths

GREY4

Right now I’m writing this post from my moms house. We ate dinner together with my sister and now we’re just watching tv. Today has been a good Friday. This morning I shot these outfit photos together with Sam, then I babysat my nephew Mees for a couple of hours (he slept 90% of the time so I did some work on my laptop) and after that I met up with Lise to drink coffee in town. We both brought our laptops so we could be productive but that didn’t really happen.. We ended up talking way too much haha. Better luck next time. (or maybe not). I’m going to take of my make up and check out other blogs. Hope you’re having a great night! X

Op dit moment zit ik bij m’n moeder thuis dit artikel te schrijven. We hebben samen met m’n zus gegeten en kijken nu wat tv. Vandaag was een leuke dag. Vanmorgen heb ik samen met Sam deze foto’s gemaakt, toen heb ik een paar uur op m’n neefje Mees gepast (maar aangezien hij 90% van de tijd sliep, heb ik wat gewerkt op m’n laptop) en daarna met Lise in de stad afgesproken om koffie te drinken. We brachten beiden onze laptops mee zodat we iets productiefs konden doen, maar dat gebeurde niet echt.. We hebben veel te veel gepraat uiteindelijk haha. Volgende keer beter. (of niet). Ik ga nu m’n make eraf halen en andere blogs uitchecken. Hopelijk heb je een fijne avond! X
 GREY1GREYGREY2

P.s. no I’m not checking out that granny, don’t be jealous Sam 😛

Lulu’s jacket
Sacha fringe booties / enkellaarzen met franje
H&M basic tee
Mango faux leather pants
Michael Kors bag

Share:

5 Comments

 1. Treshna 31 October 2015 / 07:34

  Leuke outfit en leuke blog, ga je zeker volgen!

 2. Susanne 31 October 2015 / 12:28

  Wauw, ik vind de jas echt geweldig! Ik zit er echt over na te denken om hem te kopen… Kun je hem trouwens ook dicht doen?

  • Stephsa 1 November 2015 / 22:18

   Dank je wel! Lief!! Hij kan helaas niet dicht nee.. Liefs

Leave a comment