Amsterdam

hotelv11

Even though I’m moving to Amsterdam at the end of this month (and will probably sleep there every night next year) I was super excited to sleep at Hotel V last weekend. My loft looked amazing -uhh hello cozy fire place & sky high ceiling- and the location was perfect. I stayed here together with Naz and we also attended the launch party of Tia Maria x Grazia. Hope you like the pics, see you soon!!

Ook al verhuis ik naar Amsterdam aan het eind van de maand (en slaap ik daar dus elke nacht volgend jaar), vond ik het super leuk om in Hotel V te slapen afgelopen weekend. M’n loft zag er erg mooi uit -uhh hallo gezellige open haard & hoog plafond- en de locatie was perfect. Ik heb hier samen met Naz geslapen en we zijn samen naar het lanceringsfeest van Tia Maria x Grazia geweest. Hopelijk vind je de foto’s leuk, zie je snel weer!!hotelv3hotelv4hotelv6HOTELV2hotelv12

p.s. does my water look like wine in the last picture? I hope it’s not too obvious I’m drinking just water in a fancy wine glass haha

Share:

7 Comments

 1. Moongirl 8 December 2015 / 19:13

  Hi, mooie foto’s! Waar is die witte trui van die je aanhebt op de laatste foto?

  • Stephsa 11 December 2015 / 12:29

   Hee hee! Dank je wel. Die is van H&M xxx

 2. Amanda, V Crew 13 December 2015 / 13:52

  Great post, thanks so much for the kind words about Hotel V. And the youtube video is adoooorable! :D Tot de volgende keer!

Leave a comment