Greece Getaway

Zak5Good evening babes! Since it’s still Thursday, I thought it would be the perfect timing to do a little Trowback Thursday post. Two years ago I visited Greece together with Sam. We loved getting to know all of the beautiful spots of Zakynthos. White sand beaches, blue water, high cliffs etc etc. Especially Shipwreck beach (first pic) was so pretty. I was a little bit scared while taking those pictures though, even though I’m smiling, I was just thinking to myself: don’t move. stay here. don’t look down!!! Haha :)) Time to get ready for bed now. See you tomorrow with a new outfit post! Kisses

Goede avond babes! Aangezien het nog steeds donderdag is, ben ik nog net op tijd voor een Throwback Thursday artikel. Twee jaar geleden ging ik samen met Sam naar Griekenland. We ontdekten veel mooie plekjes op Zakynthos en hadden het heel erg naar ons zin. Wit zand, blauw water, hoge kliffen etc etc. Vooral Shipwreck beach (eerste foto) was zo mooi! Ook al lachte ik op de foto’s, ik was redelijk bang terwijl we de foto’s maakte, telkens zei ik tegen mezelf: niet bewegen. blijf hier zitten. niet naar beneden kijken!!! Haha :)) Nu is het tijd om me klaar te maken om te gaan slapen. Morgen is er weer een nieuwe outfit post! Liefs
Zak1Zak4
Zak2Zak3

2 Comments

Leave a comment