FEELING FRENCH

Blog2
Blog4
Yesterday’s outfit made me feel a bit.. French. Haha, I think it’s because of the cape. How’s your day babes? I spent mine working on my laptop. Fun online paperwork ehem), answering e-mails and looking for tickets for our next destination.. Mallorca! Sam and I are going here in a few weeks. Never been to Mallorca, but since I really love Spain, I can only imagine that we will really enjoy being there. The weather, beaches, food, tapas.. Can’t wait. Talking about food, I don’t know what to eat tonight. I think I’m going to look for recipes now. Still need to buy groceries but first I have to know WHAT to buy hehe.

Door de outfit die ik gister droeg voelde ik me een beetje.. Frans. Haha, ik denk dat het door de cape komt. Hoe is je dag? Ik zit de hele dag achter m’n laptop. Online papierwerk, super leuk! (uhum), e-mails beantwoorden en ik ben ook aan het kijken voor tickets voor onze volgende trip.. Mallorca! Sam en ik gaan er over een paar weekjes heen. Ben er nog niet eerder geweest, maar aangezien we beiden Spanje heel leuk vind, denk ik dat Mallorca ons ook goed zal bevallen. Het weer, de stranden, het eten, tapas.. Zo veel zin in. Over eten gesproken, ik heb geen idee wat ik vanavond ga eten. Ik ga even online recepten kijken nu. Moet nog boodschappen doen, maar moet eerst weten WAT hehe.

Coat – Zara (similar) // Skirt – Zara (similar) // Shirt – River Island // Booties – River Island

Share:

4 Comments

    • stephsa 14 March 2017 / 18:16

      Hi lovely Mia, great to hear! Can’t wait! Xxx

    • stephsa 14 March 2017 / 18:16

      Dank je wel lieve Neeltje! :)

Leave a comment