FALL INSPIRATION

fall-insI know it’s August, but I can’t help thinking of fall. Plus, at the moment, it kind of feels like autumn in Amsterdam. I stumbled upon these outfits on Pinterest and wanted to post them on here too! Long jackets, light colors, cool booties.. Pretty excited for these things :) I went into the city today, bought some new stuff which I will show you soon. I’m going to take off my make up now, order a sushi bowl and watch a new episode of New Girl. Talk soon ♡

Ik weet dat het augustus is, maar ik denk stiekem al aan de herfst. Plus, het voelt ook al een beetje als herfst in Amsterdam. Ik kwam deze outfits tegen op Pinterest vandaag en wilde ze hier ook even delen! Lange jassen, lichte kleuren, coole boots.. Hier kijk ik naar uit :) Vandaag ben ik naar de stad gegaan en heb ik wat leuke items gekocht die ik binnenkort hier laat zien. Nu ga ik m’n make up er af halen, een sushi bowl bestellen en een nieuwe aflevering New Girl kijken. Tot snel ♡

Share:

4 Comments

 1. La Bijoux Bella| by mia 20 August 2017 / 01:46

  Always love ❤️ a Fall inspiration outfit look … there’s something beautiful and collective about the soft sweater and the light trench coat that I adore everytime! :)
  Merci for the inspirational Fall look.

  LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 2. Delaney O'Brien 20 August 2017 / 06:26

  Such amazing inspo! I do love summer but it is definitely exciting when fall comes around and we get to wear pieces like these. Love this post and also love New Girl xx

 3. Nena 20 August 2017 / 15:57

  Leuke outfits! Maar laten we nog even niet aan de herfst denken zolang we geen zomer gehad hebben haha!

 4. eefje20 20 August 2017 / 19:29

  Ik kijk ook echt uit naar alle herfstoutfits! Heb al een heel lijstje met wat ik allemaal wil dragen. De bruine outfit van je inspiratiebord is echt geweldig <3 en ben benieuwd wat je allemaal gekocht hebt

Leave a comment