SANTORINI

santorini-blog-1santorini-blogIMG_1328msantorini-blog-4santoriniiii-2santorini-blog-3santorini-blog-5santoriniGood morning guys! Long time no speak! Let’s just address the elephant in the room here, I haven’t blogged in a. very. long. time. But I’m going to try to be more active on here :) I missed blogging! I’ll just start with sharing photos of one of my most recent trips, Santorini ♡ it was so so beautiful. Sam and I stayed for a little week and really enjoyed the beauty of Greece. We explored cute villages, ate delicious Greek food, walked lots of stairs (but for real) and relaxed by the hotel pool. The first few nights we stayed at Andronis Luxury Suites in Oía. Oía is in my opinion the most beautiful place to stay in Santorini – it’s picture perfect! We also stayed a few nights at Andronis Concept Wellness resort. It’s located fairly close to the main capital Fira, but it’s very peaceful and quiet. I already can’t wait to go back and explore more of this beautiful island! Talk soon! Xxx

Goedemorgen guys! Lang niet gesproken! Laten we er maar niet om heen draaien, ik heb niet geblogd voor een veel. te. lange. tijd. Maar vanaf nu ga ik proberen meer hier te posten! Ik heb bloggen gemist. Als eerst wil ik het graag hebben over een van m’n meest recentelijke trips, Santorini  het was zo mooi. Sam en ik waren hier voor een klein weekje en we hebben er echt van genoten! We hebben wat verschillende schattige stadjes bezocht, lekker Grieks gegeten, veel trappen gelopen (maar echt) en gechilld bij het zwembad van het hotel. De eerste paar nachten verbleven we in het Andronis Luxury Suites hotel in Oía. Oía is naar mijn mening de mooiste plek in Santorini – het is picture perfect! We verbleven ook een paar nachten in het Andronis Concept Wellness resort. Dit resort is vlakbij de hoofdtad Fira gevestigd, maar het is er heel rustig. Ik kan niet wachten om weer terug te gaan en Santorini nog meer te verkennen! Spreek je snel! Xxx

Share:

6 Comments

 1. Jenny Alba 17 June 2019 / 10:26

  Finally!!! Beautiful pics :D

  • stephsa 1 July 2019 / 13:12

   Haha yay! Thank you! ♡

 2. Heather Barreto 18 June 2019 / 00:10

  I love the pics!!! dont leave the blog… we need to see more pic like this!!! :)

  • stephsa 1 July 2019 / 13:13

   Thank you!! I know, it took me a while but I will neverrrr leave :) ♡

  • stephsa 1 July 2019 / 13:14

   Thanks! It actually is heaven on earth, so beautiful! Xxx

Leave a comment