MARRAKESHING

Marrakesh1
Marrakech1Processed with VSCO with a5 presetM2 SM1
M1Marrakesh8
Marrakesh10SM3
SM2
While it’s bad weather outside, I’m dreaming away of Marrakesh. I still had a lot of pictures to share, so here they are! I think you can get a real good glimpse of the weekend. Good weather, sick vila, old town, beautiful sunset, lots of girls & even more shoes!
Right now I’m sitting in my bath robe with a hair mask on + a nose trip on my nose. Truly looking at my best ;p  I’m about to watch another episode of Gossip Girl. Started watching it 2 weeks ago and I don’t know how I went so long without watching it?! I love it! Have a nice evening babes! X

Terwijl het buiten slecht weer is, kijk ik met veel plezier terug op de Marrakesh trip. Ik had nog heel veel foto’s van die ik wilde delen, dus hier zijn ze! Ik denk dat ze een goed beeld geven van het weekend. Heerlijk weer, mega grote vila, de oude stad, mooie zonsondergang, veel meiden & nog meer schoenen!
Op dit moment zit ik in m’n badjas, met een masker in m’n haar en met een neusstrip op. Echt op m’n best dus ;p Ik ga zo een aflevering kijken van Gossip Girl. Twee weken geleden ben ik er aan begonnen en ik snap niet hoe ik zo lang zonder kon?! Fijn avondje babes! X

Share:

5 Comments

  • stephsa 21 March 2017 / 14:38

   Thank you babe! X

 1. Lise 21 March 2017 / 00:53
  • stephsa 21 March 2017 / 14:39

   Ik zie je comment niet :( <3 <3

 2. Erika 21 March 2017 / 15:08

  So lovely photos! I’m sure Marrakesh was an amazing place :) Have a great Tuesday beauty!

Leave a comment