PARIS SNAPS

ParisDiary
PArisDiary2ParisDiary1
Oh, sweet Paris memories♡

Good evening guys! Hope you all are well. I was scrolling through my photos on my phone and came across these snaps. Wanted to share them on here too! It’s a mix of Eiffel Tower photos, restaurant visits, views from our hotel, french macarons and pretty Paris views in general. Ah, gotta love this city! Now I’m about to take a shower and jump into bed. Nighty night XX

Goede avond guys! Hopelijk gaat het goed met je. Ik was aan het scrollen door m’n foto’s op m’n telefoon en zag deze Parijs foto’s. Het leek me leuk om ze ook hier te delen! Het is een mix tussen foto’s van de Eiffeltoren, restaurant bezoekjes, uitzicht van ons hotel, franse macarons en wat andere typisch Parijs snaps. Ah, gotta love this city! Nu ga ik douchen en daarna duik ik m’n bed in. Slaap lekker alvast XX

Share:

3 Comments

 1. Bregje 2 September 2017 / 20:42

  Leuk om te zien! Ik hou zo van Parijs!

  • stephsa 3 September 2017 / 14:28

   Dank je ♡ Ik oook! Xxx

 2. E. Mey 17 September 2017 / 21:02

  Love love love

Leave a comment