WHAT I WORE YESTERDAY

S3s1S2 Yesterday’s outfit – a full River Island look

Hello lovelies! At the moment I’m in Dubai! I just arrived here for a quick lay over. I’m on my way to South Africa to shoot a campaign which I will tell more about soon :) I mentioned in one of my previous blog posts that I was going to New York, but I’m doing this trip instead of NYFW. I’m really excited to see South Africa! The flight from Amsterdam went well, since we left at 11 PM, I slept a lot. My next flight to Durban is in about one hour and will take 8 hours. I’ve downloaded a lot of Narcos episodes, the last Gossip Girl episode (I think I’m about to find out who Gossip Girl is?!) and I have brought some magazines with me as well. I’m pretty sure I will manage. And yes I know that most of the planes have build in tvs haha! Enjoy your Sunday! See you soon! Xxx

Hee lovelies! Op dit moment ben ik in Dubai! Ik ben zojuist gearriveerd voor een tussenlanding. Ik ben namelijk onderweg naar Zuid Afrika om een campagne te schieten, waar ik binnenkort meer over vertel :) In een van m’n vorige posts vertelde ik dat ik naar New York zou gaan, maar deze trip is in plaats van NYFW. Ik ben echt heel benieuwd naar Zuid Afrika! De trip vanaf Amsterdam ging gelukkig goed, aangezien we pas om 23.00 vertrokken, heb ik veel kunnen slapen. M’n volgende vlucht naar Durban is over een uur & duurt 8 uur. Ik heb veel Narco’s afleveringen gedownload, de laatste aflevering van Gossip Girl (ik denk dat ik er nu ga achter komen wie Gossip Girl is?!) en ik heb ook wat tijdschriften mee. Ik ga me dus waarschijnlijk niet vervelen. En ja, ik weet dat de meeste vliegtuigen tv’s hebben haha! Fijne zondag vandaag! Tot snel weer! Xxx

Share:

4 Comments

  • stephsa 18 September 2017 / 12:14

   ♡ lief! Dank je!

 1. E. Mey 17 September 2017 / 21:00

  Love love love!!

 2. The Stylist Designer 18 September 2017 / 05:38

  Is it just me or Are you Gorgeous?

Leave a comment