MY OWN COLLECTION: STEPHSA BY LOAVIES (you can win it!)

Stephsa-Loavies3 StephsaLoavies Stephsa-Loavies
Yaaaasss!! Finally I can tell you what I’ve been working on the last couple of months: my own collection in collaboration with Loavies ♡♡♡ A leopard print suit, a pink faux fur coat, statement shirts, a leather skirt & a yellow flowy dress.. I love the fact that the items are easy to mix & match, that makes it even more fun and wearable. I can’t wait to show you guys all of the items. The Stephsa by Loavies collection will launch on the 11th of October! By clicking on this link, you can win the whole collection. Good luck babes! X

Woehoe!! Eindelijk kan ik jullie vertellen waar ik de afgelopen tijd druk mee bezig ben geweest: mijn eigen collectie in samenwerking met Loavies ♡♡♡ Een leopard park, een roze faux fur jas, statement shirts, een leren rokje & gele jurk.. De items zijn makkelijk met elkaar te combineren, dat maakt het zelfs nog leuker. Ik kan niet wachten om alle items te laten zien. De Stephsa by Loavies collectie komt uit om de 11e van oktober. Door op deze link te klikken, maak je kans om de hele collectie te winnen. Succes babes! X

Share:

3 Comments

 1. Veronica 2 October 2017 / 17:48

  I’m so excited can’t wait to see the full collection I buy everything!!!!

  • stephsa 2 October 2017 / 20:10

   Naww that’s so sweet!! I’m so excited for you to see everything ♡ ♡

 2. Kellie 4 October 2017 / 18:48

  I LOVE the tshirt you are wearing. Where is it from? I cannot wait for the full collection. Just signed up to be notified.

Leave a comment