CITY WALKS

P1 P2 P3
Bonsoir! I’m so happy I’m finally sitting down haha. Had a really busy day today! Busy but good :-) I love how (almost) everything is on walking distance in Paris. Yesterday we walked from the Eiffel Tower to a shopping mall and we came across this pretty bridge. Wanted to quickly shoot my outfit there! Any nice weekend plans babes? I’m headed home to Amsterdam. Planning on seeing my family tomorrow and then unpack & pack my bags for Italy. Monday I will have a very exciting announcement on here, so be sure to check it out then! XX

Bonsoir! Ik ben zo blij dat ik eindelijk even kan zitten haha. Had een drukke dag vandaag! Druk maar leuk :-) Wat ik o.a. zo leuk vind aan Parijs is dat (bijna) alles op loop afstand is. Gister liepen we van de Eiffeltoren naar een winkelcentrum en liepen we langs deze mooie brug. Snel even wat foto’s gemaakt natuurlijk! Heb je leuke plannen voor aankomend weekend? Ik ga weer terug naar Amsterdam. Tijd om m’n familie te zien en m’n koffer in te pakken voor Italië. Maandag heb ik een super leuke aankondiging op m’n blog, dus hopelijk tot dan! XX

Pull & Bear sweater // Zara skirt // Mango crossbody bag // Ray Ban sunglasses

Share:

5 Comments

 1. The Stylist Designer 30 September 2017 / 22:35

  Sooo pretty **

  • stephsa 2 October 2017 / 10:40

   Thank you so much :-) Xxx

 2. WN 1 October 2017 / 22:15

  Lovely smile!

 3. Larissa 5 October 2017 / 18:10

  Waar zijn je schoentjes van

Leave a comment