MY OWN JEWELRY COLLECTION (LUILU x STEPHSA)

BlogLuiluBlogLuilu2BlogLuilu8BlogLuilu6BlogLuilu5BlogLuilu17BlogLuilu10BlogLuilu3BlogLuilu18

Morning babes! I have some very exciting news! In collaboration with Luilu, I just launched my own necklace collection! We’ve been working on this for a while now and I’m so so so happy to share it with you. We designed 4 different models, available in gold and silver (925 sterling silver, 2 microns of gold). Above you can see all the different styles. Which one is your favorite?!

Goedemorgen babes! Ik heb erg leuk nieuws! In samenwerking met Luilu, heb ik zojuist m’n eigen ketting collectie gelanceerd! We hebben hier al een lange tijd aan gewerkt en ik ben zo zo blij dat ik het eindelijk met jullie kan delen. We hebben 4 verschillende designs ontworpen, beschikbaar in het goud en in het zilver (925 sterling zilver, 2 micron goud). Hierboven zie je alle verschillende stijlen. Welke is jouw favoriet?!

All necklaces are available here.

2 Comments

  1. Liset 3 December 2017 / 12:07

    Je hebt echt een prachtige collectie uitgebracht! Ik vind ze allemaal even mooi, maar die met sterretjes en maantjes is toch wel even heel bijzonder!

    • stephsa 3 December 2017 / 15:31

      Super lief! Dank je wel!!! <3

Leave a comment