SATURYAY

Blog2 blog5 Blog1Cardigan – Free People (here) // Skirt – Zara (similar here) // Tee – Hollister (here) // Boots – Nikkie (here)

Hi guys! Hope you’re all enjoying your weekend! I just came back home from Austria and I’m unpacking my suitcase. Had a very relaxing day today. Started the day with a delicious breakfast (vanilla yogurt, mixed fruit and white chocolate), shot some photos & went grocery shopping. Now I’m about to get ready again, since I’m going to the movie theater with my brother. My heater isn’t working at the moment, so I’m wearing like 200 layers of clothes. Brrr, not looking forward to changing clothes. Anyway, I need to hurry up so I’ll talk to you soon! XXX

By the way, I was reading through the comments on one of my recent blog posts and saw a lot of questions about ‘my extensions’, but I don’t wear extensions. I have naturally thick hair (and a lot of it) and it’s probably because of my Arabic roots!

Hey guys! Hopelijk hebben jullie een fijn weekend. Ik ben zojuist terug gekomen van Oostenrijk en ben m’n koffer aan het uitpakken. Ik heb vandaag een chill-dagje. Ik begon de dag met een lekker ontbijt (vanille yoghurt, gemixt fruit en witte chocolade), maakte wat foto’s & heb boodschappen gedaan. Nu ga ik me weer klaarmaken, aangezien ik zo met m’n broer naar de bioscoop ga. Op dit moment doet m’n verwarming het niet, dus draag ik 200 verschillende lagen. Brrr, kijk er niet naar uit om me om te kleden. Maar goed.. Ik moet opschieten dus ik spreek jullie snel! XXX

Trouwens, ik las zojuist de comments van een van m’n vorige blog posts en zag dat er veel vragen waren over ‘m’n extensions’, maar ik draag geen extensions. Ik heb van mezelf dik haar (en veel) en dat komt waarschijnlijk door m’n arabische roots!

15 Comments

 1. Tara G 27 January 2018 / 23:21

  A gorgeous outfit!

  • stephsa 28 January 2018 / 10:36

   Thank you lovely Mia! X

  • stephsa 28 January 2018 / 15:14

   Thanks lovely! It really is comfy :) xxxx

 2. Eva 28 January 2018 / 19:52

  Je hebt prachtig haar <3 en je outfit is ook heel leuk! Wel balen dat je verwarming het niet doet, hopelijk kan die snel worden gemaakt.

  • stephsa 28 January 2018 / 20:07

   Aaah lief, dank je!! Het is inderdaad super balen, zo koud! Maar morgen wordt het gelukkig gemaakt! Fijn avond xxxx

 3. ZL 5 February 2018 / 10:24

  Looking so beautiful!

 4. Turkish 22 March 2018 / 20:35

  Je bent echt een prachtiggg meisje! Dit zeg ik niet gemakkelijk En zou echt niet zeggen dat je arabische roots had! Ben echt verbaasd.

 5. Gams 5 May 2018 / 12:11

  Je hebt prachtig haar! zou ik mogen waar je het verft?

 6. Cecy 11 May 2018 / 04:11

  Please please do a tutorial how you do your hair step by step. I know you gave us the list of your hair products but a tutorial would be just the BEST! we are just in love with your hair❤

 7. Dalicia Molina 10 July 2018 / 20:01

  You don’t know how happy I’m knowing your hair it’s all natural!!!! I don’t hate extensions but I hate to think that it’s natural when it’s not. I’m in love with your beautiful hair and so happy because it’s natural. By the way, what products do you use??? Please tell me ❤️

Leave a comment