DUBAI

Dubai1Dubai2Dubai3Good afternoon! I’m back home in Amsterdam and unpacking my suitcase. Had the best time in Dubai and already miss it! Here are some photos from a couple of days ago. Cycling through the neighborhood and seeing the most amazing skyline from every angle. Ohh! Dubai is so beautiful. Always happy when I’m back home though, I really love Amsterdam as well. :-) Would be great if it wasn’t freezing cold though haha!
This afternoon I’m going to pack some of my clothes into boxes to sell them. Keep an eye on my Instagram stories next week if you’re interested! Bye for now! XX

Goedemiddag! Ik ben weer terug in Amsterdam en m’n koffer aan het uitpakken. Ik mis Dubai nu al, heb zo’n leuke tijd gehad! Hier zijn wat foto’s van een paar dagen geleden. Fietsend door de buurt & de skyline was vanaf elke hoek zichtbaar. Zo mooi! Ik ben altijd ook weer blij om thuis te zijn, Amsterdam is zo fijn. :-) Zou opzich wel fijn als het niet zo super koud was haha!
Deze middag ga ik m’n kleding uitzoeken & kijken welke items ik binnenkort ga verkopen. Mocht je geïnteresseerd zijn in m’n closet sale, hou volgende week dan m’n Instagram stories in de gaten. Liefs! Xxx

Dress from Alix The Label // Shoes from Superga // Chanel bag

6 Comments

  1. Lisa B 21 March 2018 / 19:32

    Mooie outfit!

    • stephsa 22 March 2018 / 12:54

      Thanks!! Ze zijn ook lekker comfy :) Liefs!

Leave a comment