New make up

mu mu3 mu4mu5

Hey ladies! Since it’s raining all day I took some pictures of my new make up instead of my outfit (which consists of comfy pants and a big sweater🙊). Yesterday I went in to town and bought two new products. First I went to MAC and bought Velvet Teddy lipstick. The reason I bought this lipstick is not because of Kylie Jenner (I think it’s because of her this lipstick is so populair?) but because of Stephanie De Souza recommend it. I follow her on Instagram and it always looks so pretty on her! Will let you know if I like it soon after I used it. I also visited Make Up Studio and bought their banana powder. I will use this after I apply my foundation. I’m off to see my sister now, have a great day! ♥

Hee dames! Aangezien het de hele dag regent, leek het me een leuk idee om foto’s te maken van m’n nieuwe make up i.p.v. m’n outfit (die vandaag bestaat uit een comfortabele broek en een grote trui🙊). Gister ging ik de stad in en kocht ik twee nieuwe make up producten. Eerst ging ik naar de MAC winkel en kocht ik Velvet Teddy lippenstift. De reden dat ik deze lippenstift kocht is niet doordat Kylie Jenner hem gebruikt (volgens mij is zij diegene die ervoor gezorgd heeft dat hij zo populair is?) maar omdat Stephanie De Souza hem vaak gebruikt. Ik volg haar op Instagram en ze ziet er altijd zo mooi uit! Ik zal je laten weten wat ik ervan vind nadat ik hem voor het eerst heb gebruikt. Gister ging ik ook naar Make Up Studio en daar kocht ik bananen poeder. Dit ga ik gebruiken nadat ik m’n foundation heb aangebracht. Nu is het tijd om naar m’n zus te gaan, fijne fag allemaal! ♥

Share:

4 Comments

 1. Romy | Styled by Romy 24 October 2015 / 18:30

  Mooie producten en foto’s! Ik ben ontzettend benieuwd naar het banana powder, dus als je daar een review over wilt plaatsen lijkt mij dat echt interessant.

  • stephsa 26 October 2015 / 09:59

   Dank je Romy! Ik ga binnenkort in een video laten zien hoe ik het gebruik en wat ik ervan vind. Hopelijk is dat ook goed? Liefs!

 2. Eva 25 October 2015 / 21:31

  Yes this listic is perfect. I bought today. After your lips look natural and much bigger. Thank you for sharing

Leave a comment