A WEEKEND AWAY

SM1 SM4 SM5 SM SM3Received these photos of our Marrakesh trip a few days ago. Jasper Suyk took these pics, I love ’em!

Talking about trips, just one week left before Sam and I are in Mallorca! We will go there from next Sunday till Friday. We got invited by a hotel, which I will tell more about once we are there. The weather forecast looks great! 23 degrees and some days even more, let’s hope it stays that way :-) The weather in Amsterdam today is great as well! I’m about to get ready and then I’m off to the park. Enjoy your Sunday! ♥

Over een week zitten Sam en ik in Mallorca! We gaan van zondag t/m vrijdag. We zijn uitgenodigd door een hotel, daar zal ik meer over vertellen als we daar zijn. De weersvoorspellingen zien er in ieder geval erg goed uit. 23 graden en soms zelfs warmer. Hopelijk blijft het zo :-) Het weer vandaag is trouwens ook heerlijk! Ik ga me klaar maken en dan naar het park. Fijne zondag! ♥

3 Comments

    • stephsa 9 April 2017 / 16:49

      <3 <3

  1. Lisa 15 May 2017 / 20:02

    Hi erg mooie fotos!welk merk camera gebruik jij?

Leave a comment