MALLORCA!

Mallorca1 Mallorca2
Ola senoritas! How are you? I’m still a bit in the Spanish vibe since I was in Mallorca last week. Good weather, nice hotel, amazing beaches.. Sam and I really had so much fun. These pictures were taken at our hotel Astoria Playa. Enjoying the afternoon sun at the pool. In the upcoming days I will share a photo diary with lots of pictures. I’m about to go to good to bed, so good night for now! XX

Ola senoritas! Hoe gaat het? Ik zit nog steeds in een Spaanse vibe aangezien ik in Mallorca was vorige week. Goed weer, chill hotel, mooie stranden.. Sam en ik hebben ons goed vermaakt! Deze foto’s zijn gemaakt in het hotel waar we verbleven, Astoria Playa. Lekker aan het genieten van de middagzon bij het zwembad. Een dezer dagen zal ik een blog post uploaden met veel foto’s. Nu is het tijd om naar bed te gaan, slaap lekker alvast! XX

3 Comments

    • stephsa 29 April 2017 / 13:28

      Yess indeed! Thanks lovely! X

  1. Lesly Ann 30 April 2017 / 20:10

    These pictures are on another level!

Leave a comment