FROM PARIS WITH LOVE

ParisStephsa
Paris-Paris-4 Paris Paris 5
Bonjour from Paris! Yesterday morning I arrived in this lovely city, together with Lise. Can you tell I’m happy, looking at these pictures? :-) I’m here for such a cool & exciting project, which I will share more of next Monday! Today was shooting day, so we’re pretty tired now and chilled in the hotel this evening. Paris is so busy and crowded, I think I spent half my day in traffic. Tomorrow we’re going to Disneyland and we’re both very excited! Going to sleep now! Xxx

Bonjour vanuit Parijs! Gister morgen kwam ik samen met Lise aan in deze mooie stad. Zie je op de foto’s hoe blij ik ben om hier te zijn? :-) Ik ben hier voor een super cool & leuk project, waar ik maandag meer over ga vertellen! Op dit moment chillen we in ons hotel, aangezien we vandaag veel foto’s hebben geschoten en nu best moe zijn. Parijs is zo druk, ik denk dat we de halve dag in de file hebben gestaan. Maar goed, morgen gaan we naar Disneyland en daar hebben we zo veel zin in!! Nu duik ik snel m’n bed in! Xxx

ASOS hat // Zara sweater & skirt // Mango bag // River Island shoes

7 Comments

  1. Liv 26 September 2017 / 22:23

    So chic!

    Liv

    livforstyle.net

  2. The Stylist Designer 26 September 2017 / 22:35

    You look so wonderful Steph!

Leave a comment